Бестселър от Алеона де Кама

ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ

Първият роман на нашумялата българска писателка с псевдоним Алеона де Кама вече е бестселър, издаден и на английски, със страхотни отзиви.


ЧЕТЕ СЕ НА ЕДИН ДЪХ

Историята на един мъж и една жена, които, вървят по пътя на любовта, въпреки своите страхове и ограничения.

История за любовта и отношенията. За доверието и контрола. За страстта, болката, прошката.

Емоциите от страниците ще те накарат да се замислиш за смелостта, за грешките и за новото начало.

Избирам теб, Любов

Единственият верен път е пътят на сърцето

Страхотните отзиви, които "Избирам теб, Любов" продължава да получава и към този момент, се дължат на умението на Алеона де Кама да владее сърцата на читателите със своите грабващи истории за любовта. Книгата провокира ума и остава в сърцето задълго.

В емоционалната история се разкриват различни нюанси на отношенията между мъжа и жената в модерния свят. Многобройните отзиви на читателите често си приличат в оценката, че той се чете „на един дъх“. Сюжетът грабва вниманието още в самото начало и го държи чрез редица изненадващи обрати.

Всичко, което търсиш от другия, можеш единствено ти да си дадеш, сам на себе си. Важният си ти. Другият е с теб, за да ти помогне да си дадеш любов, а не да го направи вместо теб.

Ярките образи на Меган, Филип и Мартин впечатляват със своята многопластовост, романтичност, размах, очарование и най-вече със своята близост до живота на читателя. Заедно с тях ще преминеш през различни състояния на духа, за да усетиш в себе си повече мъдрост, повече смелост и повече категоричност и свобода да обичащ.

Избирам теб, Любов
Избирам теб, Любов

Как се раждат героите

Меган, Филип и Мартин. "Докато писах книгата си мислих, че любовният триъгълник ще включва Меган, Филип и Дейна. Но в последствие, когато започнах да общувам с читателите, си дадох сметка, че героите, които им бяха оказали най-голямо влияние, бяха Меган, Филип и Мартин", издава авторката с псевдоним Алеона де Кама.

  • Меган взема личното име на Алеона

В нея писателката влага много от самата себе си. "Това беше първата ми книга и сякаш имах нужда от тази опора, за да създавам. Имах нужда да се огледам в нещо и да го опиша."

Избирам теб, Любов
  • Филип, за разлика от Меган, не е реално съществуващ човек

При мъжкия образ на Алеона ѝ е много по-лесно да включи въображението си. "В това отношение при нас, жените, сякаш то работи непрестанно", казва авторката.

  • Мартин е удобна, интересна и забавна развръзка в историята

Много от читателите са силно докоснати именно от този лек, свободен и открит герой. "Искаха още от него", спомня си Алеона. "Питаха ме безброй пъти дали Меган ще избере Мартин."

Избирам теб, Любов

Дизайнерски тефтер, вдъхновен от книгата

Твоята дневна доза мотивация, красота и вяра в силата на любовта. Пренеси се в света на "Избирам теб, Любов", зареден с вълнуващи обрати и с увереност, че всичко хубаво тепърва предстои!

Тефтер "Избирам любовта"
  • 100 листа качествено бяло платно за творене на твоя ден
  • Формат 21 х 15 см, удобен за всякакви размери чанти
  • Химикал, за удобство свързан с тефтера

Тефтер "Избирам любовта"

Тефтер или пък дневник! Ти решаваш как да наричаш своя хартиен помощник, вдъхновен от бестселъра "Избирам теб, Любов". С твърди корици, за да е с теб дълго, в него ще откриеш цитати за красотата на живота.

Промо пакет "Избирам теб, Любов"

Вземи бестселъра на Алеона де Кама "Избирам теб, Любов" и тефтера "Избирам Любовта" с голяма отстъпка.

Промо пакет "Избирам теб, Любов"

Книга и тефтер с една визия, вдъхновена от порива да отвориш сърцето си, дори да е било ранено, да се радваш на живота, тук и сега, и да не пропускаш нито един миг. Красив подарък, който да поднесеш на себе си или на любим човек, дори и без повод!

42.80 лв. 32.00 лв. Добави в количка
Книга "Избирам теб, Любов"

Историята на един мъж и една жена, които, вървят по пътя на любовта, въпреки своите страхове и ограничения.

История за любовта и отношенията. За доверието и контрола. За страстта, болката, прошката.

Емоциите от страниците ще те накарат да се замислиш за смелостта, за грешките и за новото начало.

Книга "Избирам теб, Любов"

Първият роман на Алеона де Кама вече е бестселър, издаден и на английски. Възторжените отзиви доказаха, че книгата провокира ума и остава в сърцето на читателите с темата за изборите в името на любовта.

Избирам теб, Любов

Малките неща са най-важни

Много хора остават с грешното впечатление, че с годините изборът в любовта намалява и затова трябва да сваляме критериите си, както и въодушевлението си от хората, с които се срещаме, и да се примиряваме с нещо, различно от това, което искаме истински.

Примирението е друг начин на отказване.

А аз вярвам, че правя изборите си съзнателно. И мога да сменя избора си само ако реша, че искам нещо по-хубаво, а не по-лошо.

Толкова е лесно да се оставим на течението, за да запълним живота си с неща, които не носят и капка удовлетворение. Вместо тях, си обещах да спра да търся уроците от миналото и просто да изживея мига.

В цялата му пълнота.

Каквото и да правиш в живота си, каквото и да имаш, винаги трябва да цениш красотата в простите неща. Онези неща, които истински изпълват сърцето ти и те правят щастлив просто защото ги има. Същото нещо е и любовта.


из книгата "Избирам теб, ЛЮБОВ"

Избирам теб, Любов

Дизайнерски тениски с цитати от романа

Носи силата на любовта винаги и навсякъде със себе си. Вдъхновени от бестселъра "Избирам теб, Любов", тениските ще те свързват с твоята половинка. Или пък ще те заредят с увереност, че тепърва ще я срещнеш!

Тениска "Тя е с него"
  • 100% памук
  • Пране на 40 градуса
  • Размер S (вис. 60 см, шир. 38 см)
  • Размер M (вис. 62 см, шир. 40 см)
  • Размер L (вис. 64 см, шир. 42 см)

Тениска "Тя е с него"

Ти го обичаш и искаш да споделиш със света щастието да бъдеш с него, мъжа до теб! Направи го с женската половина от комплекта тениски "Те са заедно". Размерът на тениската се посочва в полето за коментар при поръчка.

Тениска "Той е с нея"
  • 100% памук
  • Пране на 40 градуса
  • Размер S/M (вис. 70 см, шир. 50 см)
  • Размер M/L (вис. 72 см, шир. 53 см)
  • Размер L/XL (вис. 74 см, шир. 56 см)

Тениска "Той е с нея"

Мъжката половина от комплекта тениски "Те са заедно", вдъхновен от бестселъра "Избирам теб, Любов", е за мъжа, който е с теб, защото те желае. Размерът на тениската се посочва в полето за коментар при поръчка.

Промо пакет “Любовта е за двама”

Вземи бестселъра на Алеона де Кама “Избирам теб, Любов” и тениска от комплекта “Те са заедно” с -22% отстъпка.

Промо пакет “Любовта е за двама”

Любовта докосва с думи и поглед чрез вълнуващата история в бестселъра и чрез дизайна на тениската, вдъхновен от книгата. Твоята половина от любовния дует тениски на Алеона те очаква в комплект с романа “Избирам теб, Любов”. Отвори сърцето ти за истински ценните неща.

49.90 лв. 40.90 лв. Добави в количка

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече