Ново от Алеона де Кама

СИЛА ЗА ПРИЕМАНЕ

Новият роман на актуалната българска писателка Алеона де Кама е вече тук! Не пропускай тръпката от младата любов, която бушува заедно с морските вълни.


КНИГА С КАУЗА ЗА ЧЕРНО МОРЕ

Те са млади, различни и сякаш всеки на мястото си. Докато не се срещат.

История за приемането на другия, такъв какъвто е. За обмена между двама души и свободата на изборите кои да бъдат.

Възможно ли е свободата да оцелее при пълното отдаване и сливане? И къде са границите на духа?

Сила за приемане

Героите и тяхната красива трансформация

Главните герои Мат и Сияна са две противоположности, явно олицетворение на светлото и тъмното. Поне в началото. И през целия сюжет рисуват своята красива трансформация в посока, която ги тегли към другия.

В името на Любовта

И ако привидно изглежда, че онова, което най-много отличава героите един от друг, е външно – изборът им на живот, на развлечения, на реализация в семейни отношения, то при един по-дълбок поглед се усеща, че разликата между тях започва да избледнява.

Основният въпрос, който "Сила за Приемане. Танцуващата с вятъра и водата" поставя, е свързан с навика ни да оправдаваме ситуациите в живота си с най-близките, отказвайки да прозрем отвъд очевидното. И още замислящи въпроси:

Каква е причината за срещата между двама души?

Кои са различните форми на бягство от нас самите, като наркотици, честа смяна на партньори, приятелства, основани на конкуренция, претоварване на сетивата? Готови ли сме да направим баланс в едни отношения, дори когато това означава да даваме? И то в огромни количества!


Поръчай новата книга на Алеона де Кама с надписано лично послание и автограф от авторката, като използваш код FEN в полето за коментар при поръчка.

Сила за приемане
Сила за приемане

Книга с кауза

Както и при предишните си книги, и със "Сила за Приемане" Алеона избира да подкрепи българска организация. Този път каузата ѝ е свързана с красивата природа на България:

Черно море без пластмаса

Едно от предизвикателствата на 21 век в световен мащаб е борбата с пластмасата като отпадък. Тази борба се води на всички нива. И за съжаление, моретата и съответно морският живот са на първа линия в тази борба, заплашени от тоновете пластмаса.

Сила за приемане

"Много се зарадвах, когато видях, че млади българи са прегърнали тази борба и като тяхна мисия. А когато видях, че са и сърфисти, вече знаех със сигурност, че това е каузата, която аз и читателите на книгите ми ще подкрепим заедно в това пътешествие от думи", казва Алеона.

Пожелавам успех на инициативата WIND2WIN

Тъкмо нея авторката е избрала да подкрепи с част от продажбите на "Сила за Приемане". "Пожелавам им да използват тази подкрепа, за да разшумят още повече. А на себе си пожелавам чрез книгите ми още повече хора да се замислят за този проблем и за решения за него. "

Избирам теб, Любов

Приемането е ключът за всичко красиво

"Толкова сме изкривили любовта, секса, семейството, приятелството. Всичките тези свещени неща са изгубили истинската си стойност. Толкова сме ги извратили, за да можем да ги продаваме.

Казваме „приятел“ на човек, за когото не се интересуваме как се чувства. Купуваме подаръци на семействата си по Коледа, за да изпълним един дълг. Не за да покажем признателност.

Сливането на две тела, на две души през секса, вече е заличено и се е превърнало в порнография. А тя е преляла в почти всички сфери, за да използваме дълбоките копнежи на хората и да продаваме по-добре, каквото и да било.

А любовта...

Любовта сме я превърнали в един уникално работещ инструмент за манипулация. Казваме „обичам те” на кой ли не, а дори не го поглеждаме в очите. Единственото, за което сякаш все още не сме намерили начин да унищожим, да поробим, да извратим, е приемането.


из книгата "Сила за Приемане"

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече