Роман от Алеона де Кама

СТРАСТ ЗА ЖИВОТ

Вторият роман на талантливата българска писателка Алеона де Кама провокира още по-силно от дебютната ѝ книга, която се превърна в бестселър.


ДОКОСВАЩА ИСТОРИЯ

Млада жена преминава през драматична житейска ситуация. Но Животът я среща с хора, които ѝ помагат да преосмисли ценностите си.

Възможно ли е да се освободиш от травмите на миналото и да се влюбиш, когато знаеш, че дните ти са преброени?

Пренеси се в свят, който докосва, вълнува и среща Живота с Любовта!

Страст за Живот

Ако имаш само година живот, какво би променил?

Пренеси се в свят, който вълнува толкова силно, че те кара да преосмислиш живота и любовта. Една история, която направо те хваща за гърлото.

Главната героиня Алекса се сблъсква с тежка диагноза и докато пренарежда разбития си на парчета свят, октрива нови емоции и хора, които я отвеждат към изненадващи решения.

Сърцето знае пътя и води. Но понякога и то се предава. Решава да направи рестарт. Решава, че толкова много вече сме загубили посоката, че е време да се върнем на стартовата линия.

Възможно ли е да мислим за смъртта и да се вдъхновяваме за пълноценен и смислен живот, провокира ни Алеона де Кама. Въпреки трудната тема, в книгата няма униние – има дързост, надежда и страст. Те, разбира се, идват от любовта. Любов, която прави героите свободни.

Страст за Живот
Страст за Живот

В "Страст за живот" има няколко послания

Едно от основните е, че ние определяме как ще живеем, с колко енергия и страст. Ние определяме кога да започне да залязва животът ни и това няма нищо общо с възрастта, а с начина, по който сме използвали ресурса, който ни е даден.

В "Страст за живот" се говори за бързите избори, направени от страхове, и за онези бавните, дълбоките, направени в тишината.

Страст за Живот

Едно от основните послания на книгата е:

Живей, мечтай днес, защото утре няма!

Един от основните мотиви на героинята е да позволи на себе си да бъде. И точно тогава, сякаш в най-неподходящия момент, когато за първи път се обръща към себе си, към желанията си, към онези неща, които я правят жива, тя среща Любовта.

Страст за Живот

Дизайнерски тефтер, вдъхновен от книгата

Твоята дневна доза мотивация, красота и вяра в силата на любовта. Пренеси се в света на "Страст за Живот", зареден с вълнуващи обрати и с увереност, че всичко хубаво тепърва предстои!

Тефтер My Magic book
  • 100 листа качествено бяло платно за творене на твоя ден
  • Джобен формат 15 х 15см, удобен за всякакви размери чанти
  • Химикал, за удобство свързан с тефтер

Тефетер My Magic Book

Дизайнерски тефтер с твърди корици и скрити цветни послания, вдъхновен от романа "Страст за Живот". За моментите, в които имаш нужда да оставиш следа от това, което минава през съзнанието ти.

Промо пакет "Страст за Живот"

Вземи вълнуващия роман на Алеона де Кама "Страст за Живот" и дизайнерския тефтер My Magic book с голяма отстъпка.

Промо пакет "Страст за Живот"

Книга и тефтер с една визия, вдъхновена от пеперудата като символ на трансформациите, през които непрекъснато минаваме в живота. Едно напомняне, че през каквито и драматични ситуации да минаваме, магията, красотата и полетът ще са винаги в нас.

39.90 лв. 29.00 лв. Добави в количка
Книга "Страст за живот"

Млада жена преминава през драматична житейска ситуация. Но Животът я среща с хора, които ѝ помагат да преосмисли ценностите си.

Възможно ли е да се освободиш от травмите на миналото и да се влюбиш, когато знаеш, че дните ти са преброени?

Пренеси се в свят, който докосва, вълнува и среща Живота с Любовта!

Книга "Страст за Живот"

Във втората си книга Алеона сблъсква пробуждането за Живот и Любовта с новината за тежка диагноза, за да разчупи рамките. И въпреки трудната тема, в книгата няма униние. Има полет, надежда и... страст!

Страст за Живот

Пътувай в страната на емоциите

Със своя втори роман Алеона де Кама провокира читателите с въпроса:

  • Възможно ли е да мислиш за смъртта и да се вдъхновяваш за пълноценен и смислен живот?

Според авторката, получаването на знание през историите на героите в книгите е, "най-безопасният" начин за израстване. От тях се учим:

  • Да преодоляваме страховете си
  • Да избираме битките си
  • И да ги водим по-смислено

Днес всички се питаме, възможно ли е състоянието на спокойствие. Ето го и отговорът от страниците на тази изключително вдъхновяваща и пълна с мъдри прозрения книга:

В един момент направих избор да оставя всички страхове зад себе си и да прегърна страстта, която изпълваше сърцето ми.


из книгата "Страст за Живот"

Страст за Живот

Дизайнерска тениска с цитат от романа

Носи силата на мечтите винаги и навсякъде с теб. Вдъхновени от "Страст за Живот", дизайнът и посланието на тениската "Смелост" ще ти дават криле за красиви трансформации и повече вяра в себе си!

Тениска "Смелост"
  • 100% памук
  • Пране на 40 градуса
  • Размер S (вис. 60 см, шир. 38 см)
  • Размер M (вис. 62 см, шир. 40 см)
  • Размер L (вис. 64 см, шир. 42 см)

Тениска "Смелост"

Послание, вдъхновено от романа "Страст за Живот", ще ти напомня за силата на красивите трансформации. Открий я в себе си и си позволи да мечтаеш смело. Размерът на тениската се посочва в полето за коментар при поръчка.

Промо пакет “Страст и Смелост”

Вземи с -22% отстъпка романа “Страст за Живот” в комплект с тениска “Смелост”, вдъхновена от сюжета в книгата.

Промо пакет “Страст и Смелост”

Едно мотивиращо дуо, което ще ти напомня да направиш най-доброто от оставащото време, да живееш със страст и да следваш мечтите си смело.

49.90 лв. 40.90 лв. Добави в количка

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече