Те са млади, различни и сякаш всеки на мястото си. Докато не се срещат.

История за приемането на другия, такъв какъвто е. За обмена между двама души и свободата на изборите кои да бъдат.

Възможно ли е свободата да оцелее при пълното отдаване и сливане? И къде са границите на духа?

"Сила за приемане"

Една красива сърф любов, която се бори с тъмнината

Може ли светлината на любовта да поеме тъмнината на пороците в другия? Какъв би бил изходът от подобна трансформация? И къде са границите на духа, когато обичаш?

Алеона де Кама търси отговорите на тези и още много въпроси в новия си психологически роман "Сила за ПРИЕМАНЕ".

Зад съдбите на съвременните млади хора стоят обстоятелства, за които те нямат вина. Но имат ли силата да ги преодолеят?

Посланието на „Сила за ПРИЕМАНЕ” е към чистотата на погледа отвъд явното, отвъд рамките, които често обществото ни поставя, а ние сме готови да затвърждаваме. Посланието е също така и към мисията, която ни свързва като хора и обмена, който осъществяваме на толкова много нива. Посланието е ясно и то крещи още от корицата.

В тази книга сблъсъкът между тъмното и светлото е много силен, много ярък, много открояващ се. Като завладяващ танц с вятъра и водата. И единствено приемането е способно да ги омекоти.

"Избирам теб, Любов"

Единственият верен път е пътят на сърцето

Бестселърът "Избирам теб, ЛЮБОВ" е първият роман на Алеона де Кама. Многобройните ласкави и възторжени отзиви доказаха, че книгата провокира ума и остава в сърцето на читателя.

В емоционалната история се разкриват различни нюанси на отношенията между мъжа и жената в модерния свят. Многобройните отзиви на читатели на романа често си приличат в оценката, че той се чете „на един дъх“. Сюжетът грабва вниманието още в самото начало и го държи чрез редица изненадващи обрати.

Историята на един мъж и една жена, които, вървят по пътя на любовта, въпреки своите страхове и ограничения.

История за любовта и отношенията. За доверието и контрола. За страстта, болката, прошката.

Емоциите от страниците ще те накарат да се замислиш за смелостта, за грешките и за новото начало.

Всичко, което търсиш от другия, можеш единствено ти да си дадеш, сам на себе си. Важният си ти. Другият е с теб, за да ти помогне да си дадеш любов, а не да го направи вместо теб.

Ярките образи на Меган, Филип и Мартин впечатляват със своята многопластовост, романтичност, размах, очарование и най-вече със своята близост до живота на читателя. Заедно с тях ще преминеш през различни състояния на духа, за да усетиш в себе си повече мъдрост, повече смелост и повече категоричност и свобода да обичащ.

Млада жена преминава през драматична житейска ситуация. Но Животът я среща с хора, които ѝ помагат да преосмисли ценностите си.

Възможно ли е да се освободиш от травмите на миналото и да се влюбиш, когато знаеш, че дните ти са преброени?

Пренеси се в свят, който докосва, вълнува и среща Живота с Любовта!

"Страст за живот"

Ако имаш само година живот, какво би променил?

След огромния успех на дебютния ѝ роман "Избирам теб, ЛЮБОВ", Алеона де Кама провокира още по-силно с втората си книга – "Страст за ЖИВОТ".

Главната героиня Алекса се сблъсква с тежка диагноза и докато пренарежда разбития си на парчета свят, октрива нови емоции и хора, които я отвеждат към изненадващи решения.

Сърцето знае пътя и води. Но понякога и то се предава. Решава да направи рестарт. Решава, че толкова много вече сме загубили посоката, че е време да се върнем на стартовата линия.

Възможно ли е да мислим за смъртта и да се вдъхновяваме за пълноценен и смислен живот, провокира ни Алеона де Кама. Въпреки трудната тема, в книгата няма униние – има дързост, надежда и страст. Те, разбира се, идват от любовта. Любов, която прави героите свободни.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече