Мотивация от Алеона

Твоят ключ към справяне със СТРАХОВЕТЕ

Когато си на ръба, пред ново изпитание, и имаш нужда от сила, която да те освободи от страховете ти... Последвай думите на Алеона.


ПО НЕОТЪПКАНИ ПЪТЕКИ

Чарът е в това, независимо какво влиза в живота ти, да развиеш умението да управляваш себе си и да насочиш енергията си, вниманието си, желанието си към онова, което избереш съзнателно. А не към стари модели и изхабени, вече неработещи защити.


из книгата "Страст за Живот"

РАЗДЯЛА С ИЛЮЗИИТЕ

Вече съм свободна от илюзии, от очаквания, от страхове.


из книгата "Избирам теб, Любов"

ЩЕ ПОЛУЧИШ КАКВОТО ИСКАШ

Ще съжалявам, че не съм бил по-смел и не съм протягал ръка към нещата, които съм искал. Че все нещо ме е спирало: какво ще си помислят хората, как ще реагират. Или страхът, че ще ми откажат, или страхът, че ще ме отблъснат. Или страхът, че всъщност ще получа онова, което искам. Това понякога е било и по-плашещо, отколкото да не го получа.


из книгата "Страст за Живот"

ИМА И ДРУГ ИЗХОД

Да мислим, че дадена ситуация има само един изход, е ограниченост, рамка. Всеки има потенциал. Това, което ни пречи да го развием, са емоциите – страховете, вината, дългът.


из книгата "Избирам теб, Любов"

СМЕЛО НАПРЕД!

Наистина ли бях толкова слаба, че не успях да се изправя срещу страховете си? Да ги призная и да ги подмина, и да ги оставя някъде назад…


из книгата "Страст за Живот"

ЛЮБОВТА ПРЕДИ ВСИЧКО

Толкова много са рамките, стереотипите, спомените за минала болка, страхът от бъдеща болка. Толкова са много изборите, които ние предпочитаме да направим, но не и този на любовта. А той всъщност е единственият.


из книгата "Избирам теб, Любов"

НЕ ГУБИ УСМИВКАТА

Бъди смела! Приемай всичко, което получаваш, без да го оценяваш! Забавлявай се! Не се страхувай! Бъди там заради себе си! Бъди там до себе си! Много неща си изпуснала, но само защото те не са били за теб в онзи момент. Направи най-доброто, което можеш от оставащото време! Живей и се усмихвай! Това никой друг не може да ти го даде!


из книгата "Страст за Живот"

ЩАСТИЕТО ПРЕДСТОИ

И си позволих да изпитам щастието от това, което ми предстои, без страх, че няма да се справим, без ограничения…


из книгата "Избирам теб, Любов"

СЛЕДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ

С всяка следваща минута усещах как моите стремежи и мечти в сърцето стават повече, отколкото страховете. Усещах как моите размисли в главата започват все повече да се оформят в конкретика. Усещах как моята тежест в гърдите беше заменена от лекота.


из книгата "Страст за Живот"

ТРЯБВА ДА СПОДЕЛИШ

Имах нужда да споделя страховете си. И никак не ми беше лесно, че с всички, с които общувах, трябваше да се правя на силна. Сякаш, показвайки слабост, рискувах позицията си, рискувах да бъда убедена, принудена към нещо, което не беше моето.


из книгата "Страст за Живот"

ПОДКРЕПА С ЛЮБОВ

Не знам дали ако той не беше до мен, и то така категорично – с увереността си, със силата си, с подкрепата си, щях да успея да изляза от дупката със страховете, в която бях паднала.


из книгата "Страст за Живот"

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече