Мотивация от Алеона

Твоята доза КРЕАТИВНОСТ

Не е нужно да си в творчески застой, за да потърсиш доза вдъхновение. Виж какво те очаква и се зареди с енергия за твоето призвание.


НАСЛАДА ОТ ВСЯКА СИТУАЦИЯ

Така започнах да оползотворявам всеки мой ден. Ставах с пълната осъзнатост, че от мен зависи да се наслаждавам на всяка ситуация през деня, и лягах с удовлетворението, че съм го постигнала, и с благодарността за поредния красив сън, който ми предстоеше през нощта.


из книгата "Страст за Живот"

ОТКРИТИЕ

Бях убедена, че това е, с което искам да се занимавам. Че то ще ми носи вътрешно удовлетворение и ще ме вдъхновява.


из книгата "Избирам теб, Любов"

ПРИЛИВ НА ЕНЕРГИЯ

Настръхвах и поемах цялата енергия, която се разливаше на тази поляна. Енергията на българска гордост, на омиротворение пред величието на творчеството, пред мощта и красотата на музиката.


из книгата "Страст за Живот"

ВРЕМЕ ЗА ТЕБ

Имах цяла седмица пред себе си. Бях решила да си я подаря, да се разхождам из Витоша, да събирам последните слънчеви лъчи, да пия чай и да чета книги из парковете, да карам безцелно колата си късно вечер на светлините на града, да бъда със себе си за себе си.


из книгата "Избирам теб, Любов"

ВЪЛНЕНИЕ

И за пореден път се убеждавах, че когато емоциите са силни в твореца, тогава и произведенията, които излизат от него са най-креативни. Независимо от това дали емоцията е положителна или отрицателна.


из книгата "Избирам теб, Любов"

ПЪТЕШЕСТВИЕ

Пътуването беше невероятно, минахме през много красиви места. Запознавахме се с интересни истории, с нови храни и напитки. Срещнахме различни хора. И от двама ни бликаха творчески идеи.


из книгата "Избирам теб, Любов"

СРЕЩА

Танцувахме и се смеехме. Пеехме и плачехме. Последователността на събитията беше отключила някаква вълна от специфична енергия у нас. И бързо бяхме станали едно цяло.


из книгата "Страст за Живот"

НОВИ ИДЕИ

Обичам да се смея и да измислям нови и нови неща, които да ми носят удоволствието от живота. Обичам да се потапям и в тишината, защото там се раждат онези най-съкровени мои желания, които знам, че съм длъжна да последвам. Заради себе си, не заради някой друг.


из книгата "Избирам теб, Любов"

ТВОРЧЕСКИ ХАОС

И започнах да рисувам. Тази сутрин холът ми се беше превърнал в творческа арена... Бях създала истинска творческа бъркотия, но това ми харесваше.


из книгата "Избирам теб, Любов"

ВДЪХНОВЕНИЕ

В мига, в който се захванах с това мое ново призвание, нещата се изливаха от мен, сякаш от някой друг. Творях и то с пълни сили.


из книгата "Избирам теб, Любов"

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече