Гостите на Алеона

Красота с мисъл за естетика

Естетична медицина за естествена визия. За хора, които разбират смисъла на възможностите, предоставени от науката за човека. НОВА МОДА - бъди себе си.


Илияна Добринова

Красота с мисъл за естетика

Нужда, суета или двете

Да се занимавам с естетична медицина и да работя за естествена визия е посоката, в която се движа. Не, няма противоречие, има взаимно допълнение. Защото всичко може да се случва с мярка и естетика, като в същото време се работи за подобряване на несъвършенствата по тялото. Без изкривяване, без обезобразяване, без обезличаване.

Кажи ДА на своята уникалност

В днешни дни естетичната медицина не е само запълване на бръчки. Вярното понятие е естетична хирургия - като дял на философията, занимаваща се с РАЗКРАСЯВАНЕ, или медицинска специалност, занимаваща се с корекция на нарушенията в естетическите пропорции, обеми и ъгли на лицето при здрави хора.

Anti-age медицина

Напредъкът и науката са с насоченост към забавяне общите процеси на стареене върху целия организъм, включвайки хормонално лечение, правилен начин на живот, анти-канцерогенна профилактика. Основната цел на този нов клон от медицината е да поддържа естествения и ЗДРАВ вид на човека. Да поддържа красотата, виталността и младостта, без това да бъде видимо. Новата мода е да бъдеш себе си!!

Красота с мисъл за естетика

Рецепта за поддържане на младост


Има един сигурен начин да се запази твоето уникално излъчване и той се крие в знанието ти за това коя/кой си. Защото колкото и промени отвън да се направят, ако те не са подкрепени с вътрешна СИЛА и щастие, то те бързо губят своя ефект. Малките стъпки в съчетание с постоянство дават онова спокойствие, което търси всеки. Тогава няма да се налагат решения за подобрение, а просто ще се поддържа онова, което е лично на всеки – неговата ИДЕНТИЧНОСТ.

Стъпка по стъпка към свежестта с вяра, че сме 100 % ...

Красота с мисъл за естетика
Красота с мисъл за естетика

Красота, но не на всяка цена

Модерно е да се грижим за външния си вид. Но нищо не трябва да е на всяка цена, включително и красотата.
Когато се работи с тялото на човек, трябва да се подхожда индивидуално и отговорно, както от страна на докторите, така и от страна на пациентите. Защото на първо място е здравето!

Палитра от дерматологични казуси

В страни от СУЕТАТА и нейните приумици има хора, които наистина се нуждаят от лечение на своите дерматологични проблеми, и които се повлияват успешно от естетичната медицина. Те не търсят визия, те търсят здравето си.

  • дерматологични проблеми като белези от акне
  • налични лицеви диспропорции
  • асиметрия - изправяне на нос за по – добро дишане
  • контуриране на брадичка, лифтиране на скули, дори отпускането в областта на двойна брадичка
Красота с мисъл за естетика

Здраве и УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

За гарантиране на добър резултат, при извършване на естетични процедури, като дълготраен ефект и липса на възпалителен процес и странични ефекти, е нужно не само опитен инжектор, но и качествен продукт.

Съществуват ПРОДУКТИ на пазара, които осигуряват гаранция за здравето на пациентите. Важно е хората, които се решават на такива процедури, да са максимално информирани и да търсят професионалисти в областта. Все пак здравето е лична ОТГОВОРНОСТ на всеки човек.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече