Екипът на Алеона

Боряна Пеева, арт директор на Алеона

За мен Боряна е дълбочината, която намирам между страниците на книгите си. Тя ме подкрепя по пътя ми на творец и допълва идеите ми с размах и енергия.


Алеона де Кама

Екипът на Алеона: Боряна

Представям ви Боряна Пеева!

Един нов човек с ново име. А всъщност добре познат стар приятел.

За мен Боряна е дълбочината, която намирам измежду страниците на книгите си. И приятелството с нея ми носи наслада и опитност от различен ъгъл.

Щастлива съм, че имам такива хора в живота си, защото това говори най-вече за мен и за моите избори. Пожелавам си да извървим още немалък път заедно и да изследваме как реагираме.

И как се променяме

А също и какво още имаме да създадем заедно. Тя е човекът, който ме подкрепя непрекъснато по пътя ми като творец, допълва идеите ми с нейната енергия и сила на размах и крайният резултат е едно развиващо, красиво партньорство, което ни води напред.

Накъде и докога, тепърва ще наблюдаваме...

Обичам те, Боряна!

Екипът на Алеона: Боряна
Екипът на Алеона: Боряна

Креативно партньорство

Здравейте, аз съм Боряна. „Трябваше“ да работя различни длъжности, за да открия, че всяка една от тях би трябвало да е творческа за мен. Както и разбрах, че за това уравнение са нужни поне двама.

Била съм по допирателната на подходящото работно партньорство.

Но не съм го осъзнавала

Разбирах го и ценях лидерството на тези хора, а днес вече усещам колко важно е да „партнираш“ на всяко ниво с хората, с които работиш, без значение дали това е Алеона де Кама, колеги или външни партньори.

Екипът на Алеона: Боряна

Виждам как това, което съм аз, се отразява и около мен. Срещам такива хора около себе си, които откликват на това, което аз мога да си позволя да бъда.

В този момент

И в това се крие Всичко или Нищо, което ще получиш. Аз съм креативна – срещам креативност. Аз мога да бъда открита – срещам откритост. Аз имам граници – другите ще уважават моите граници.

Екипът на Алеона: Боряна

Работя за Алеона, за да бъда себе си

Ако някой някога ми беше казал, че за да правя това, което ми харесва, трябва да мина през различни работни места, ми се иска да вярвам, че щях да бъда по-спокойна през годините.

Вероятно заради контрола

Той ме владееше в онези години. Днес вече мога свободно да се движа в живота си и да предприемам стъпки, водена от вътрешното си усещане, а не от нуждата за сигурност.

Трябвало е да натрупам и овладея определени знания и умения, за да се чувствам комфортно в това, което ми харесва да правя днес.

От чистачката до управителя – разликата е в позицията, общото е в отговорността и удовлетворението.

Екипът на Алеона: Боряна
Екипът на Алеона: Боряна

Предизвикателството да съм себе си, а да работя за друг

Това е да поддържам моята съзнателност, че пътят ми е свързан с Алеона де Кама, с това, което работим заедно, с това че се развиваме заедно. Да съм Себе си, но да представлявам нея, като автор, да не се идентифицирам с издателството, с шефа си, с това, което правя.

Тоест, да не се вкопчвам в работата си, сякаш е моя, а в същото време да я върша като за себе си.

Екипът на Алеона: Боряна

С ясните граници къде съм Аз

И къде е проектът, фирмата, авторът. Да влагам най-доброто, на което съм способна, а в същото време да имам вътрешната свобода да си тръгна когато вече знам, че не мога да допринеса с нищо и не искам да саботирам другите и целите на работата си.

И още по-ценното, да мога да си тръгна с чест и достойнство, че съм дала най-доброто от себе си. Вярвам че така зачитам и достойнството на Алеона и всеки друг в това начинание.

Екипът на Алеона: Боряна

Защо да работя за някого, ако не работя за себе си?

Дълъг път извървях, докато намеря комфортната ми работа, която да ме изкарва извън зоната ми на комфорт непрекъснато. Разбира се това не се случи изведнъж, а стъпка по стъпка, така че да си спомням колко сладко и солено понякога беше да премина през дните и ситуациите.

Екипът на Алеона: Боряна
Екипът на Алеона: Боряна

За красивото и стойностното

Вярвам че във всеки човек се крие магия и дарба, с която да може да живее красиво и стойностно. Различаваме се по вида на дарбите и по това колко дълбоко сме ги скрили от себе си, някога преди.

Нямам предвид някакви геройства, изобретения или уау изпълнения. Важни са ми онези автентични действия и поведения, на които когато станеш свидетел, могат да напълнят очите ти със сълзи.

Екипът на Алеона: Боряна

Защото сърцето ти наистина прелива от емоция

Ето това е моята мотивация да работя за Алеона де Кама, защото това виждам в книгите ѝ – дълбочина, ширина и мъдрост. В тези три думи стои много истина, такава която аз търся, и такава, с която искам да бъда свързана. Истина, която се твори.

Истина, която се открива бавно и поетапно, като разлистваща се роза, която те омагьосва с красотата и смисъла й да съществува. Благодаря ти Алеона де Кама за магията на твоите книги! Гордея се че съм част от красотата на творчеството ти!

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече