Мисията на Алеона

Аз съм Алеона де Кама...

И ВЯРВАМ В ЛЮБОВТА

Но също и в добротата, и в красотата, и в дълбочината на сърцата. Но това не означава, че отричам тъмнината. Напротив! Вярвам и в нея, защото тя е нужна на всички ни. Наред с болката, с драмата, защото нищо човешко не ни е чуждо.

Мисията на Алеона
Мисията на Алеона

Аз съм Алеона де Кама... и съм тук, за да покажа и друга гледна точка

За да ви провокирам, за да те предизвикам да се замислиш и да се изразиш на всички теми, които ни вълнуват днес:

Мисията на Алеона

Аз съм Алеона де Кама... и съм тук, за да остана

Аз съм момичето, което сбъдва мечтите си, за да се превърне в жена, наслаждаваща се от изборите си. И на този сайт ще намериш именно това, провокации на тема, мъже, жени, любов, секс, деца, страхове и още какво ли не.

Мисията на Алеона
Мисията на Алеона

Коя съм аз

Аз съм едно момиче, което следва мечтите си. А момичетата с мечти се превръщат в жени с визия. Така и все още не знам дали вече мога да се нарека жена или все още съм момичето с мечтите, а може би сменям тези роли постоянно и така ще продължи до края.

Аз съм Алеона де Кама или Магдалена

Често съм и двете. Алеона е момичето сбъдващо мечти, а Магдалена може би вече е жената, мислеща и стремглаво ориентирана към онова бъдеще, което иска да създава.

Мисията на Алеона

Коя съм аз?

АЗ съм смелост, красота, страст

АЗ съм мечта в нейната светлина и тъмнина. Аз съм корен и криле. Аз съм голямото и малкото. Дълбокото и високото. Винаги съм била изпълнена с противоречия. А вярвам, че у всеки у нас има много такива.

Писането е едно от средствата, които обаче ме подкрепят по пътя на приравняване на противоречията. Чрез писането успявам да укротя постоянно анализиращия и допускащ ум, за да се оставя неговата по-креативна част да се наслади на всичкото, което е възможно, тогава, когато си готов да повярваш.

Мисията на Алеона

Коя е Алеона, според другите

Книгата първо ме спечели с корицата си. Но после не исках да я оставям настрана. История за интензивни усещания, когато Любовта контролира всичките ти действия.

Тя е за онези незабравими чувства, които всеки от нас някога е изпитвал. Тя е за важността да поставиш себе си на първо място, защото истинската любов не е жертва, нито дълг, а осъзнаването да обичаш безусловно и същевременно да позволиш да бъдеш обичан по същия начин.

Яна Маринова, актриса


Не вярвам в случайности и знам, че книгата дойде при мен точно когато имах нужда от нея. Тя не е просто книга, а библия за чувствата, за любовта.

Мощни емоции, изгаряща страст. Книгата ме намери по време на тежка емоционална раздяла, в момент, в който не знаех как да продължа напред. Прочетох я за една нощ и плаках с цялото си сърце и душа. И именно тя ми помогна да направя следващата крачка с чисто сърце и ми припомни, че всъщност не бях изгубила нищо, по-скоро бях спечелила себе си.

мнение на читателка


Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече